http://www.realitatea.net/bauturi-care-amintesc-de-elemente-ale-lu

Ideea amenajării unui asemenea spațiu aparține unuia dintre cei mai nonconformiști și cunoscuți magicieni români, Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie.

"Am intrat în contact cu acest concept atunci când lucram ca magician în Coreea de Sud. După șase ani de reușite pe scenele din România cu spectacolele Teatrului de Magie, am considerat că e momentul pentru o noutate. 'Barul Magic', așa cum ne place să-l numim, este un concept fusion între un spectacol de magie și o cafenea. Aici sunt bineveniți atât pasionații, practicanții iluzionismului profesionist sau amator, cât și cei care doresc să iasă într-un loc altfel. Aici, pe lângă o cafea sau o băutură fină, prietenii noștri se pot bucura de mici showuri de magie, pot învăța, închiria sau cumpăra trucuri și, cel mai important, se pot relaxa și distra. Picătura de savoare este... că noi vom fi cei care îi vom servi pe oaspeți cu băutură și trucuri. Bucureștenii sunt așteptați într-un loc al magic tricks&drinks", declară Andrei Teașcă.

La Houdini Magic Bar (Calea Victoriei, numărul 101) vor fi organizate în diminețile zilelor de weekend workshopuri de magie pentru copii.

În acest spațiu vor fi servite băuturi care amintesc de elemente ale lumii magice.

Copiii şi părinţii au fost cuceriţi de 1 iunie, Ziua Copilului, de momentele artistice susţinute de Teatrul de Magie "Andrei Teaşcă" din Bucureşti. Spectacolul a fost unul interactiv, micuţii fiind cei mai încântaţi de faptul că puteau deveni mici magicieni.

Trupa Teatrului de Magie, formată din magicianul Andrei Teaşcă şi asistenta sa Cristina Strecopitov, au arătat copiilor zeci de trucuri, i-au luat şi pe unii dintre ei pe scenă, trasformându-i în mici magicieni. Cărţile de joc, simplele sfori sau mici animăluţe, toate apăreau şi dispăreau miraculos, după cum îşi dorea magicianul Andrei Teaşcă. Momentul culminant al spectacolului de magie a fost cel al cutiilor magice. Frumoasa asistentă a magicianului a intrat în cutia fantastică şi a dispărut în chip misterios. Totul s-a terminat cu bine, când, la final, a reapărut, vie şi la fel de frumoasă asistenta Cristina Strecopitov.

Spectacolul de magie a avut ieri două reprezentaţii, una la ora 11.00 şi cea de-a doua după-amiază, la 16.00. Pe parcursul celor două zile de sărbătoare pentru copii s-au desfăşurat mai multe concursuri de desene, de dans, de ghicitori şi o tombolă, rezultatele urmând să fie publicate în ziarul de mâine. Organizatorii însă ne-au asigurat că niciun copil nu a plecat fără un premiu de consolare, astfel că bucuria a fost adusă chiar de simpla participare la eveniment.

Evenimentele din Orăşelul Copiilor şi Grădina Zoologică au fost organizate de Direcţia Pieţelor.

SURSA: obiectivbr.ro

Teatrul Maria Filotti Braila prezinta în acest sfârsit de saptamâna, în premiera, spectacolul de magie BAGHETA MAGICA, realizat de actorul magician Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie din România. O premiera nationala cu distributia asigurata de actorii unui teatru profesionist: Adrian Stefan – magicianul, Narcisa Novac – asistenta magicianului si Corina Bors – printesa.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Teatrul Maria Filotti Brăila prezintă în acest sfârşit de săptamână, în premieră, spectacolul de magie BAGHETA MAGICĂ, realizat de actorul magician Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie din România. O premieră naţională cu distribuţia asigurată de actorii unui teatru profesionist: Adrian Ştefan – magicianul, Narcisa Novac – asistenta magicianului şi Corina Borş – prinţesa.

Citeste mai mult: adev.ro/mnk604

Parteneri

primaria-municipiului-bucuresti  sala-dalles  after-hours  anyplace.ro  bilete.ro  jurnalul kudica myticket  port.ro  presaonline.com  sapte-seri