Arhiva Spectacole

Teatrul de Magie pune mare pret pe istorie. De aceea va prezentam mai jos cateva dintre cele mai de succes spectacole din istoria noastra. Unele dintre ele poate vor reveni in viitor, altele vor ramane istorie pentru noi.

Teatrul de Magie a lansat un nou concept de Teatru de Cafenea –  Stand-up Magic Comedy “One-Man Show” cu magicianul Emil Dragan care interpreteaza, intr-un mod artistic, rolul unui Tocilar chinuit neincetat de atractia catre femeile intalnite in perioada anilor de studiu, mai apoi nascocind in mintea sa legaturi cu femei frumoase, punand accent pe arta actorului-iluzionism prin metode teatrale. Spectacolul face parte din noul concept de “Teatru de Cafenea” si  este unul 100% interactiv si desi distributia acestei reprezentatii este formata doar din magicianul Emil Dragan, pe parcursul showlui intalnim si doamne profesoare, colege de banca si asistente sexy, roluri interpretate de voluntarele din public.

Tocilaru'

Cum sa ne ferim de mesajele subliminale?
In premiera: Conferinta Spectacol despre Magie, Hipnoza, Sugestie si Prestidigitatia Mintii cu magicianul Andrei Teasca si trupa Teatrului de Magie.

Subliminal

Teatrul de Magie il prezinta pe cel mai tehnic artist magician din Romania, Nic Mihale, intr-un spectacol demonstratie de magie ce va face cunoscut publicului roman stilul magiei numit Close-up Magic. Acest stil al magiei nu a mai fost prezentat niciodata intr-un spectacol complet la masa , datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina. Timp de o ora magicianul Nic Mihale va uimi publicul prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimitri distanta de acestia. Ca recuzita magicianul va folosi cartiile de joc, monedele, si apparent efecte “improvizate” si alte surprize.

Specialistul

„O premieră absolută la Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian, care ne-a fascinat şi ne-a transpus în  lumea şansonetei franceze. Datorită unei scenografii ingenioase, concepute de către Sabina Spatariu, foaierul teatrului s-a transformat într-un adevărat cabaret parizian. Redată până-n amănunt, atmosfera bătrânului Paris ne-a trezit nostalgia de a vedea sau revedea minunatul oraş, pentru a colinda Cartierul Latin, Montmartre, Place Pigalle, Montparnasse şi alte locuri minunate.” (Ortansa Sturza, Plai Străbun)

Paris, Mon Amour

Teatrul de Magie a lansat un nou concept de Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu magiciana Cristina Strecopîtov care interpretează rolul unei fete cuminţi şi inocente din provincie ce a venit în Bucureşti pentru a face cariera în magie şi pentru a-şi găsi jumătatea. Plecând de la premisa „Fetele bune ajung în rai, Fetele rele ajung unde vor ele!” ne punem întrebarea dacă personajul va reuşi să îşi păstreze puritatea în zilele noastre? Acest spectacol este unui 100% interactiv iar vedeta principală a show-ului va fi un el, voluntarul ce se va oferii să fie jumătatea unei fete cuminţi.

One woman Show

Spectacolul Mystery, realizat de Teatrul de Magie, este o reprezentatie de iluzionism teatral, un concept unic in Romania, in care trucurile magice sint incluse intr-o poveste cu personaje, muzica, scenografie si regie de teatru, iar artistii-magicieni interpreteaza rolurile din piesa. Conceput in intregime de Andrei Teasca, spectacolul este o pledoarie pentru libertarea imaginatiei artistice, redata prin mijloacele unui teatru in care iluzionismul si artele spectacolului coexista si se potenteaza reciproc. Firul povestii este dat de un Vrajitor Intelept ce da viata papusilor din castelul sau, pentru ca acestea sa poata realiza si ele momente de magie.Spectacolul se doreste a fi misterios nu doar prin nume ci si prin continut, prin intreaga atmosfera in care se desfasoara.

Mistery

In cadrul spectacolului, magicianul Emil Dragan va prezenta un moment de mentalism unic in Romania si in acelasi timp o incercare de stabilire a unui record, totul doar prin intermediul mintii. Limita dintre truc si realitate devine foarte fina, la final ramanand deschisa intrebarea – a fost doar magie? –

In România a fost promovat, ani la rând, magicianul ca un scamator, un hot de buzunare.Teatrul de Magie a înlocuit acest scamator cu noul concept de artist magician, lansând astfel si noul concept cultural artistic de Iluzionism Teatral in care magicianul se transpune intr-un personaj. O formă de artă, un act de iubire faţă de spectatori, pe care îşi doreşte „să-i vrăjească” astfel încât să iasă din sală mai frumoşi şi mai buni

Mentalism

Faima Teatrului de Magie a trecut peste hotare, a traversat oceanul şi a ajuns tocmai în America. Interpretând în stil balcanic o invitaţie venită de acolo, Maistrul Meşter Iluzionist Şef Master Bădăranini, împreună cu Pisi Botic şi Ion ( alias John, pentru cunoscători ) pleacă în Las Vegas să le arate americanilor ce-i aia magie adevărată!

Magic Vegas

Datorita succesului înregistrat cu spectacolul Kids Magic Show, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii “Hocus Pocus” in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperii reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Hocus Pocus

Cel mai mare spectacol de iluzionism prezentat vreodata in Romania. Un gong, un cuvant magic de inceput si totul va fi aruncat o suta de ani in trecut.2

Magic History

„Hazard” este un recital de magie oferit de Andrei Teaşcă, într-un spectacol extraordinar acompaniat live de orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Publicul are pentru prima dată ocazia să descopere un concept inedit de spectacol în care arta magiei şi cea lirică se întâlnesc într-o simbioză perfectă, creând, prin mister, o atmosferă de poveste.

Hazard

„Comedie si iluzii” este un spectacol de magie plin de ritm dedicat intreagii familii. Showul este realizat si prezentat in parteneriat cu Teatrul de Comedie. Un spectacol in care artistii iluzionisti vor da viata personajelor din spatele mastilor.

Comedie si iluzii

În calitate de scenarist şi regizor, Fondatorul Teatrului de Magie, Andrei Teaşcă îşi doreşte să ofere cadou copiilor de ziua lor o incursiune de neuitat în minunata lume a magiei. Împreună cu actorii Teatrului Maria Filotti va pune în scenă un spectacol interactiv pentru copii de toate vârstele, din care nu vor lipsi personajele de poveste, Iepuraşul Bocănilă, Prinţesa cea frumoasă, Marele Magician, dar şi Balaurul cel fioros!

Bagheta Magica

Este primul spectacol de iluzionism teatral pentru copii, prezentat pe o scena de teatru, din România. Înconjurat de porumbei coloraţi, iepuraşi şi papagali, magicianul Andrei Teaşcă crează o poveste magică în care copii fac cunoştinţă cu clovnul Filippo, cu Iepurele Bocănilă, cu Prinţesa cea frumoasă, dar trebuie să-i şi înfrunte pe Balaurul cel fioros sau Zâna cea rea. Spectacolul este unul interactiv, creat pentru copii de orice vârstă, copiii devenind chiar ei mici magicieni, iar tăticii dând o probă de forţă.

Kids Magic Show

Îmbină iluzionismul cu situaţiile comice. Spectatorii au ocazia să râdă cu poftă, descoperind cu încântare şi uimire trucuri, iluzii, momente de mentalism, magie de scenă, stand-up şi comedie, care se vor împleti cu muzică şi dans şi se vor întâmpla pentru prima dată pe viu, la doar câţiva paşi de ei.
Spectacol prezentat în cadrul Festivalului Comediei Româneşti (festival internaţional), FestCO 2009, ediţia a VII-a.

Comic Magic Show

Primul şi cel mai important test pe care l-a avut de trecut ideea înfiinţări unui teatru de magie a fost cel al publicului. Sunt spectatorii atraşi de această formă de exprimare artistică, au curiozitatea de a o descoperi, pleacă fascinaţi din sala de spectacol?
Show-ul a impresionat şi impresionează prin momente de magie generală, close-up, mentalism, magie de scenă şi iluzii, imbinate cu muzică, comedie şi interacţiuni cu publicul.

Magic Show