Evenimente marca Teatrul de Magie

Evenimentele importante pentru tine trebuie sa fie magice!
Magicienii Teatrului de Magie tocmai asta stiu sa faca cel mai bine!
Avem o reteta fermecata care nu da gres niciodata: punem magie, multa magie cu garnitura de voie buna si umor, condimentata cu mister, iluzii si momente uimitoare, toate prezentate intr-un show complet si personalizat special pentru tine, copilul tau sau firma din care faci parte!

Deci? Care este urmatorul eveniment special pe care ti-l doresti magic?

 Afla detalii mai jos sau suna-ne direct la 0761.334.334 si stabilim impreuna ce ti se potriveste!

teatrul-de-magie-002

Evenimente pentru copii

Copilul tau merita tot ce este mai bun! Iti doresti sa-l surprinzi cu o petrecere magica de ziua lui, care sa-l uimeasca si despre care prietenii lui sa vorbeasca mult, de acum inainte?
Magicienii nostri sunt pregatiti ca dintr-o miscare iscusita de bagheta sa-ti indeplineasca dorinta! Pentru ca nimeni nu apreciază un magician, aşa cum o fac copiii. El aduce întotdeauna un zâmbet larg pe chipul lor, iar prezenţa lui la ziua de naştere a copilului tău va fi un eveniment pe care cu siguranţă îl va ţine minte!

teatrul-de-magie-010

Evenimente pentru adulti

Fie ca e vorba de o petrecere de pomina, de nunta ta, de-o iesire cu firma, de o prezentare sofisticata sau de lansarea unui noi afaceri, noi oferim magie evenimentului tau! Un singur magician care să se plimbe printre mese şi să-i încânte pe invitaţi cu momente de close-up, mentalism şi table magic sau un super-spectacol prin care să-i laşi pe oameni muţi de uimire, alegerea iti apartine! Teatrul de Magie este gata să creeze un eveniment memorabil.

Snapseed_2

Casa magicianului

Cauți un loc inedit pentru următoarea ta petrecere? Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, îţi dă soluția: vino în Casa Magicianului, un nou spaţiu unde vei trăi momente de neuitat, alături de magicienii noştri. Fie că vorbim de aniversări, party-uri pentru copii, petreceri corporate, workshopuri sau conferinţe, evenimentul tău va fi, cu siguranță, magic! Viziteaza lista de spectacole sau contacteaza-ne direct pentru a organiza un eveniment special.

Ceea ce ochii vad si urechile aud mintea va crede.

Robert-Houdin