Spectacole

Spectacole

Într-o perioada tumultoasa, cum este cea pe care o traversam acum, avem nevoie de repere culturale, de puncte de sprijin, pentru a ne reîncarca bateriile si pentru a ne regândi perspectivele. În acelasi timp avem nevoie de inedit si spectaculos care sa ne capteze atentia, sa ne fascineze si sa ne rupa, macar pentru scurt timp, de cotidianul banal si cenusiu. Copii nostri trebuie sa aiba motive sa rada, sa descopere, sa fie uimiti si curiosi! Pentru toate acestea exista spectacolele Teatrului de Magie! Promovand iluzionismul ca arta, spectacolele noastre reprezinta o intalnire a magiei cu mu¬zica, dansul, teatrul, pantomima, pe scurt cu Iluzionismul Teatral. Aici, magicianul este un personaj menit sa-si revrajeasca publicul, care într-o societate dominata de materialism, uita prea des sa se mai bucure de micile minuni ale vietii.
Copii, tineri, parinti, bunici, cu mic si mare va asteptam in salile de spectacol sa ne cunoasteti sau sa ne revedeti si sa va bucurati de cele mai reusite momente magice alaturi de noi!

 • Tocilarul

  Teatrul de Magie a lansat un nou concept de Teatru de Cafenea -  Stand-up Magic Comedy “One-Man Show” cu magicianul Emil Dragan care interpreteaza, intr-un mod artistic, rolul unui Tocilar chinuit neincetat de atractia catre femeile intalnite in perioada anilor de studiu, mai apoi nascocind in mintea sa legaturi cu femei frumoase, punand accent pe arta actorului-iluzionism prin metode teatrale. Spectacolul face parte din noul concept de “Teatru de Cafenea” si  este unul 100% interactiv si desi distributia acestei reprezentatii este formata doar din magicianul Emil Dragan, pe parcursul showlui intalnim si doamne profesoare, colege de banca si asistente sexy, roluri interpretate de voluntarele din public.

 • Subliminal

  Cum sa ne ferim de mesajele subliminale?
  In premiera: Conferinta Spectacol despre Magie, Hipnoza, Sugestie si Prestidigitatia Mintii cu magicianul Andrei Teasca si trupa Teatrului de Magie.

 • Specialistul

  Teatrul de Magie il prezinta pe cel mai tehnic artist magician din Romania, Nic Mihale, intr-un spectacol demonstratie de magie ce va face cunoscut publicului roman stilul magiei numit Close-up Magic. Acest stil al magiei nu a mai fost prezentat niciodata intr-un spectacol complet la masa , datorita tehnicii de prestidigitatie deosebite si abilitatilor greu de dobandit pe care magicianul trebuie sa le detina. Timp de o ora magicianul Nic Mihale va uimi publicul prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct in mainile spectatorilor sau la doar cativa centimitri distanta de acestia. Ca recuzita magicianul va folosi cartiile de joc, monedele, si apparent efecte “improvizate” si alte surprize.

 • Paris mon amour

  "O premieră absolută la Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian, care ne-a fascinat şi ne-a transpus în  lumea şansonetei franceze. Datorită unei scenografii ingenioase, concepute de către Sabina Spatariu, foaierul teatrului s-a transformat într-un adevărat cabaret parizian. Redată până-n amănunt, atmosfera bătrânului Paris ne-a trezit nostalgia de a vedea sau revedea minunatul oraş, pentru a colinda Cartierul Latin, Montmartre, Place Pigalle, Montparnasse şi alte locuri minunate.” (Ortansa Sturza, Plai Străbun)

 • One woman

  Teatrul de Magie a lansat un nou concept de Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu magiciana Cristina Strecopîtov care interpretează rolul unei fete cuminţi şi inocente din provincie ce a venit în Bucureşti pentru a face cariera în magie şi pentru a-şi găsi jumătatea. Plecând de la premisa „Fetele bune ajung în rai, Fetele rele ajung unde vor ele!” ne punem întrebarea dacă personajul va reuşi să îşi păstreze puritatea în zilele noastre? Acest spectacol este unui 100% interactiv iar vedeta principală a show-ului va fi un el, voluntarul ce se va oferii să fie jumătatea unei fete cuminţi.

 • Mystery

  Spectacolul Mystery, realizat de Teatrul de Magie, este o reprezentatie de iluzionism teatral, un concept unic in Romania, in care trucurile magice sint incluse intr-o poveste cu personaje, muzica, scenografie si regie de teatru, iar artistii-magicieni interpreteaza rolurile din piesa. Conceput in intregime de Andrei Teasca, spectacolul este o pledoarie pentru libertarea imaginatiei artistice, redata prin mijloacele unui teatru in care iluzionismul si artele spectacolului coexista si se potenteaza reciproc. Firul povestii este dat de un Vrajitor Intelept ce da viata papusilor din castelul sau, pentru ca acestea sa poata realiza si ele momente de magie.Spectacolul se doreste a fi misterios nu doar prin nume ci si prin continut, prin intreaga atmosfera in care se desfasoara.

 • Mentalism

  In ultima perioada mentalismul, o categorie a iluzionismului, a luat amploare, vorbindu-se din ce in ce mai mult despre ideea ca unele abilitati ale magicianului pot fi adevarate.

  Iluzionism psihologic, mentalism. Istoria foloseste mai multe denumiri, dar care reprezinta acelasi lucru. Mentalismul a fascinat intotdeauna imaginatia oamenilor nu doar fiindca magicianul detine controlul mintii lor, ci si pentru ca reuseste sa ii surprinda de fiecare data cu predictii imposibile. Spectatorii intra intr-un cadru in care telepatia, citirea gandurilor, prezicerea viitorului si aflarea adevarului devin accesibile si aproape la indemana oricui. Intrebarea – sunt alegerile noastre intr-adevar libere – incearca sa-si gaseasca raspunsul cu ajutorul spectatorilor.

 • Magic Vegas

  Faima Teatrului de Magie a trecut peste hotare, a traversat oceanul şi a ajuns tocmai în America. Interpretând în stil balcanic o invitaţie venită de acolo, Maistrul Meşter Iluzionist Şef Master Bădăranini, împreună cu Pisi Botic şi Ion ( alias John, pentru cunoscători ) pleacă în Las Vegas să le arate americanilor ce-i aia magie adevărată!

 • Hocus Pocus

  Datorita succesului înregistrat cu spectacolul Kids Magic Show, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii “Hocus Pocus” in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperii reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

 • Magic History

  Cel mai mare spectacol de iluzionism prezentat vreodata in Romania. Un gong, un cuvant magic de inceput si totul va fi aruncat o suta de ani in trecut.

 • Hazard

  „Hazard” este un recital de magie oferit de Andrei Teaşcă, într-un spectacol extraordinar acompaniat live de orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Publicul are pentru prima dată ocazia să descopere un concept inedit de spectacol în care arta magiei şi cea lirică se întâlnesc într-o simbioză perfectă, creând, prin mister, o atmosferă de poveste.

 • Comedie si Iluzii

  "Comedie si Iluzii" este un spectacol de magie plin de ritm dedicat intreagii familii. Showul este realizat si prezentat in parteneriat cu Teatrul de Comedie. Un spectacol in care artistii iluzionisti vor da viata personajelor din spatele mastilor.

 • Bagheta Magica

  În calitate de scenarist şi regizor, Fondatorul Teatrului de Magie, Andrei Teaşcă îşi doreşte să ofere cadou copiilor de ziua lor o incursiune de neuitat în minunata lume a magiei. Împreună cu actorii Teatrului Maria Filotti va pune în scenă un spectacol interactiv pentru copii de toate vârstele, din care nu vor lipsi personajele de poveste, Iepuraşul Bocănilă, Prinţesa cea frumoasă, Marele Magician, dar şi Balaurul cel fioros!

 • In mintea copiilor

  “În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o iesire cu familia la joaca. Asa ca ne-am gândit ca ar fi perfect sa oferim un program complet de magie.

 • Abracadabra

  Datorita succesului înregistrat cu spectacolele de magie pentru copii Kids Magic Show si Hocus Pocus, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii ABRACADABRA, in care micuţii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperi reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor. Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

 • Mystery

  Magicianul Andrei Teaşcă, alături de Ştefania Bănică, Cristina Strecopîtov şi Emil Drăgan vor purta spectatorii într-o incursiune de neuitat în arta iluzionismului printr-o suită de momente incitante şi uimitoare, selectate din spectacolele realizate până în prezent de Teatrul de Magie: Magic Show, Kids Magic Show, Comic Magic Show şi Xtreme Magic Show.

  Spre deosebire de aceste spectacole, care se adresează cu precădere unei anumite categorii de vârstă: copii, tineri sau adulţi, Small Magic Show reuneşte întreaga familie într-un cadru intim şi elegant şi se dezvăluie ca un spectacol-colaj, care fascinează  deopotrivă spectatorul care nu a mai văzut niciodată un spectacol de iluzionism de bună calitate, cât şi pe cel care a fost deja fermecat de unul dintre show-urile Teatrului de Magie.

 • Xtreme Magic Show

  Spectacolul propune publicului spectator pentru prima dată stilul magiei extreme aducând-o în acelaşi timp la rampă pe magiciana Cristina, care la doar 19 ani este prima femeie din ţara care practică arta iluzionismului.

  În timp ce Andrei Teaşcă va ţine spectatorii cu sufletul la gură prin momente extreme şi deosebit de periculoase precum Ruleta rusească sau Bormaşina Morţii, Cristina Strecopitov va uimi audienţa folosind trucuri cu cărţi şi va controla mintea celor prezenţi în sală prin mentalism şi citirea gândurilor.

 • Comic Magic Show

  Imbină iluzionismul cu situaţiile comice. Spectatorii au ocazia să râdă cu poftă, descoperind cu încântare şi uimire trucuri, iluzii, momente de mentalism, magie de scenă, stand-up şi comedie, care se vor împleti cu muzică şi dans şi se vor întâmpla pentru prima dată pe viu, la doar câţiva paşi de ei.

  Spectacol prezentat în cadrul Festivalului Comediei Româneşti (festival internaţional), FestCO 2009, ediţia a VII – a.

 • Kids Magic Show

  Este primul spectacol de iluzionism teatral pentru copii, prezentat pe o scena de teatru, din România. Înconjurat de porumbei coloraţi, iepuraşi şi papagali, magicianul Andrei Teaşcă crează o poveste magică în care copii fac cunoştinţă cu clovnul Filippo, cu Iepurele Bocănilă, cu Prinţesa cea frumoasă, dar trebuie să-i şi înfrunte pe Balaurul cel fioros sau Zâna cea rea. Spectacolul este unul interactiv, creat pentru copii de orice vârstă, copiii devenind chiar ei mici magicieni, iar tăticii dând o probă de forţă.

 • Magic Show

  Primul şi cel mai important test pe care l-a avut de trecut ideea înfiinţări unui teatru de magie a fost cel al publicului. Sunt spectatorii atraşi de această formă de exprimare artistică, au curiozitatea de a o descoperi, pleacă fascinaţi din sala de spectacol?

  Show-ul a impresionat şi impresionează prin momente de magie generală, close-up, mentalism, magie de scenă şi iluzii, imbinate cu muzică, comedie şi interacţiuni cu publicul.

  Faptul că sala a fost plină, că a urmat o a doua reprezentaţie şi că spectacolul încă se joacă şi este cerut de public, ne-a făcut să fim convinşi că primul test a fost trecut cu brio şi că Teatrul de Magie trebuie să existe în România!

  Spectacol interzis minorilor sub 12 ani.

Parteneri

primaria-municipiului-bucuresti  sala-dalles  after-hours  anyplace.ro  bilete.ro  jurnalul kudica myticket  port.ro  presaonline.com  sapte-seri