Houdini Magic Bar, concept unic în România by Teatrul de Magie!

Articol publicat pe: 6 august, 2014

Primul Magic Bar din România va fi inaugurat duminică 10 august 2014, la ora 20:00, pe Calea Victoriei, nr. 101. Ideea aparţine unuia dintre cei mai nonconformişti şi cunoscuţi magicieni români, Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie.

“Am intrat în contact cu acest concept atunci când lucram ca magician în Coreea de Sud. După 5 ani de reuşite pe scenele din România cu spectacolele Teatrului de Magie, am considerat că e momentul pentru o noutate. «Barul Magic», aşa cum ne place să-l numim, este un concept fusion între un spectacol de magie şi o cafenea. Aici sunt bineveniţi atât pasionaţii, practicanţii iluzionismului profesionist sau amator, cât şi cei care doresc să iasă într-un loc altfel. Aici, pe lângă o cafea sau o băutură fină prietenii noştri se pot bucura de mici showuri de magie, pot învăţa, închiria sau cumpăra trucuri şi, cel mai important, se pot relaxa şi distra. Picătura de savoare este… că noi vom fi cei care îi vom servi pe oaspeţi cu băutură şi trucuri. Bucureştenii sunt aşteptaţi într-un loc al magic tricks&drinks ”, a declarat Andrei Teaşcă.

“Houdini Magic Bar”, cum este denumit oficial, promite a fi un loc destinat atât tinerilor, cât şi celor mici, deoarece aici se vor organiza săptămânal, în dimineţile zilelor de weekend workshopuri de magie pentru copii.

O altă noutate sunt denumirile unor băuturi care amintesc de elemente ale lumii magice. Ca să păstreze misterul, reprezentanţii barului nu au dorit încă să le divulge, ele vor fi dezvăluite ulterior inaugurării. Totuşi, ceea ce ne-au promis cei de la Teatrul de Magie sunt show-uri de close-up, mentalism, stand up magic, provocări între cei care au deja un nume în industrie şi cei care se află în curs de afirmare, premii şi multe alte surprize.

Aşadar, pe Calea Victoriei, vizavi de teatrul Act, lângă Fântâna Anotimpurilor din Atrium Domniţa ia naştere un nou loc de întâlnire pentru aceia dintre oameni pentru care magia nu înseamna numai Harry Potter sau Merlin Vrăjitorul.

Mai multe detalii despre Houdini Magic Bar pot fi găsite pe pagina de Facebook: facebook.com/magicbarbucharest, pe site-ul Teatrului de Magie www.teatruldemagie.ro sau la tel. 0755 334 334.