Lansarea noului spatiu de evenimente: Casa Magicianului

Articol publicat pe: 22 martie, 2016

Casa Magicianului, un concept unic în Europa de Est.
Din 1 aprilie, copiii și tinerii pasionați de magie au la dispoziție un nou spațiu dedicat exclusiv iluzionismului: Casa Magicianului, un concept îndrăzneț, care va găzdui spectacole de magie, workshop-uri tematice, activități educative, petreceri private și nu numai.
“Am încercat să ieşim din tiparele unui spaţiu de evenimente obişnuit. În Casa Magicianului, vă invit să vedeţi cum trăieşte un magician şi cum se pregăteşte pentru spectacole. Este un loc unic în Europa de Est, dedicat 100% iluzionismului, unde orice eveniment, petrecere sau zi de naştere vor fi magice”, a declarat Andrei Teașcă, fondatorul Casei Magicianului.
În noul spațiu destinat exclusiv lor, copiii se vor putea juca, vor învăța trucuri de magie și vor petrece timp în compania cunoscuților magicieni Andrei Teașcă, Emil Drăgan și Ștefania Bănică. Mai mult decât atât, cei mici se pot înscrie la cursurile deja celebrei Academii de Magie, sub îndrumarea lui Andrei Teașcă, și pot deveni membri ai Clubului de Magie, având astfel acces la mii de trucuri și suprize magice.
Nu în ultimul rând, Casa Magicianului va găzdui cele mai spectaculoase petreceri aniversare, într-un spațiu generos, tocmai pentru ca micii sărbătoriți să aibă loc suficient să se joace și să exploreze universul magiei.
Pe durata cursurilor sau petrecerilor, părinții îi vor putea aștepta pe copii în lounge-ul intim și elegant, unde au la dispoziție specialități de cafea, ceai sau băuturi răcoritoare, din partea casei.