‘RoboMag’ un show de magie HI-TECH

Articol publicat pe: 3 mai, 2017

‘RoboMag’, un show de magie hi-tech, are loc în premieră națională, sâmbătă, 27 mai, la Casa Magicianului

Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, prezintă în primăvara aceasta, cu prilejul Zilei Copilului, un show inedit în premieră națională, RoboMag One Man Show, un spectacol-eveniment pentru copii și întreaga familie, în care magia se va împleti cu tehnologia de ultimă oră.

Spectacolul va avea premiera pe 27 mai (sâmbătă, ora 11:00), dar va avea loc o reprezentație și pe 28 mai (duminică, ora 11:00), ambele la sediul Teatrului de Magie, denumit Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132).

RoboMag One Man Show va cuprinde numere de magie pe Ipad, un show de lasere, animații multimedia și 3D, dar și pantomime și alte momente surpriză, special create pentru cei mici.

‘RoboMag este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumătate robot, jumătate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arăta oamenilor că războiul adevărat este în interiorul lor și îi va învăța cum să câștige în fața Egoului’ — a declarat Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie și organizatorul showului.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, cu doar câteva zile înainte de Ziua Copilului și la un an de la inaugurarea Casei Magicianului — un loc unic în Europa de Est, dedicat iluzionismului teatral, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Biletele la show-ul RoboMag One Man Show se pot achiziționa online, pe www.teatruldemagie.ro, www.bilete.ro și www.blt.ro.

Mai multe detalii despre Casa Magicianului, Teatrul de Magie și următoarele spectacole pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/teatruldemagie și pe site-ul www.teatruldemagie.ro.

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy FM, Bilete.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.