Teatrul de Magie

Inspirat de Harry Houdini, modelat de scoala de actorie romaneasca si entuziasmat de experienta asiatica , Andrei Teasca creeaza in 2007 un proiect cultural unic in Romania: TEATRUL DE MAGIE.

El readuce in atentia publicului, dupa multi ani de absenta, iluzionismul, dar nu cum era acesta cunoscut de la circ sau de prin balciuri, ci ca arta de spectacol teatral, definind conceptul de actor- magician si intelegand magia ca o forma de arta, un act de iubire fata de spectatori, pe care îsi doreste „sa-i vrajeasca” astfel încât sa iasa din sala transformati, fascinati, mai buni si mai frumosi!

Cele 20 spectacole de magie in premiera nationala, prima femeie magician, Academia de magie, Festivalul Harry Houdini, recunoasterea internationala de catre prestigioasa Federatie Internationala a Societatilor de Magie –  FISM,  cei peste 50.000 de spectatori, precum si numeroasele articole de presa si aparitii tv sunt doar cateva din reperele care ne definesc si ne recomanda.

Daca sunteti curiosi sa ne cunoasteti, daca aveti nevoie de un pic de magie in vietile voastre va invitam in sala de teatru si asteptam sa ne chemati la evenimentele speciale din viata voastra. Spunem povesti, cream iluzii, impartim voie buna si vrajim spectatorii indiferent de varsta lor!

Hocus pocus…Abracadabra…si magia-i gata!