Evenimente marca Teatrul de Magie

Evenimentele importante pentru tine trebuie sa fie magice!
Magicienii Teatrului de Magie tocmai asta stiu sa faca cel mai bine!
Avem o reteta fermecata care nu da gres niciodata: punem magie, multa magie cu garnitura de voie buna si umor, condimentata cu mister, iluzii si momente uimitoare, toate prezentate intr-un show complet si personalizat special pentru tine, copilul tau sau firma din care faci parte!

Deci? Care este urmatorul eveniment special pe care ti-l doresti magic?

Informaţii

Teatrul de Magie îşi desfăşoară activitatea la sediul de pe strada Vasile Lascăr nr.132 din Bucureşti, denumit Casa Magicianului. 

Aici au loc spectacolele şi cursurile de magie/ teatru, dar şi evenimente private. 

Spectacolele de teatru-magie se desfăşoara în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00, Cursurile din cadrul Academiei de Magie au loc în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, iar Cursurile de Teatru şi Iluzionism, duminica (13:30).

Iuzioniştii Teatrului de Magie organizează, prin închirierea Casei Magicianului, şi petreceri private pentru aniversari magice ale copiilor, însă locul poate fi închiriat şi pentru evenimente adresate adulţilor (petreceri private cu diverse ocazii, petreceri corporate).

De asemenea, Teatrul de Magie poate organiza şi spectacole de magie private prin deplasare, la cerere, în gradiniţe, şcoli, la diverse festivaluri sau la alte evenimente, precum petreceri corporate, nunti, botezuri.

 Află detalii mai jos sau sună-ne direct la 0761.334.334 și stabilim împreună ce și se potrivește!

teatrul-de-magie-002

Evenimente pentru copii

Copilul tau merita tot ce este mai bun! Iti doresti sa-l surprinzi cu o petrecere magica de ziua lui, care sa-l uimeasca si despre care prietenii lui sa vorbeasca mult, de acum inainte?
Magicienii nostri sunt pregatiti ca dintr-o miscare iscusita de bagheta sa-ti indeplineasca dorinta! Pentru ca nimeni nu apreciază un magician, aşa cum o fac copiii. El aduce întotdeauna un zâmbet larg pe chipul lor, iar prezenţa lui la ziua de naştere a copilului tău va fi un eveniment pe care cu siguranţă îl va ţine minte!

teatrul-de-magie-010

Evenimente pentru adulti

Fie ca e vorba de o petrecere de pomina, de nunta ta, de-o iesire cu firma, de o prezentare sofisticata sau de lansarea unui noi afaceri, noi oferim magie evenimentului tau! Un singur magician care să se plimbe printre mese şi să-i încânte pe invitaţi cu momente de close-up, mentalism şi table magic sau un super-spectacol prin care să-i laşi pe oameni muţi de uimire, alegerea iti apartine! Teatrul de Magie este gata să creeze un eveniment memorabil.

Snapseed_2

Casa magicianului

Cauți un loc inedit pentru următoarea ta petrecere? Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, îţi dă soluția: vino în Casa Magicianului, un nou spaţiu unde vei trăi momente de neuitat, alături de magicienii noştri. Fie că vorbim de aniversări, party-uri pentru copii, petreceri corporate, workshopuri sau conferinţe, evenimentul tău va fi, cu siguranță, magic! Viziteaza lista de spectacole sau contacteaza-ne direct pentru a organiza un eveniment special.

Ceea ce ochii vad si urechile aud mintea va crede.

Robert-Houdin