HOCUS POCUS – un nou spectacol de magie pentru copii marca Teatrul de Magie

Articol publicat pe: 2 aprilie, 2011

Bucuresti, martie 2011 – Pe 1 aprilie, ora 10,00, la „Palatul National al Copiilor” sala mica, Teatrul de Magie va sustine premiera spectacolului de iluzionism pentru copii HOCUS POCUS, avându-i în distributie pe Andrei Teasca, Cristina Strecopîtov, Stefania Banica, Emil Dragan si Antonio cel Mare.

Datorita succesului înregistrat cu spectacolul Kids Magic Show, Teatrul de Magie a creat un nou spectacol de magie pentru copii “Hocus Pocus” in care micutii vor face cunostinta cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperii reprezentarea unei lumi magice, lumea povestilor.

Acest spectacol îsi propune atât un scop educativ, de socializare si terapeutic dar si sa readuca frumusetea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

In România a fost promovat, ani la rând, magicianul ca un scamator, un hot de buzunare, Teatrul de Magie a înlocuit acest scamator cu noul concept de artist magician, lansând astfel si noul concept cultural artistic de Iluzionism Teatral in care magicianul este un personaj, nu omul care vine si face trucuri ci omul care se transpune intr-un personaj. O forma de arta, un act de iubire fata de spectatori, pe care îsi doreste „sa-i vrajeasca” astfel încât sa iasa din sala mai frumosi si mai buni.