Primul Bar de Magie din Romania [Realitatea]

Articol publicat pe: 6 august, 2014

Ideea amenajării unui asemenea spațiu aparține unuia dintre cei mai nonconformiști și cunoscuți magicieni români, Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie.

„Am intrat în contact cu acest concept atunci când lucram ca magician în Coreea de Sud. După șase ani de reușite pe scenele din România cu spectacolele Teatrului de Magie, am considerat că e momentul pentru o noutate. ‘Barul Magic’, așa cum ne place să-l numim, este un concept fusion între un spectacol de magie și o cafenea. Aici sunt bineveniți atât pasionații, practicanții iluzionismului profesionist sau amator, cât și cei care doresc să iasă într-un loc altfel. Aici, pe lângă o cafea sau o băutură fină, prietenii noștri se pot bucura de mici showuri de magie, pot învăța, închiria sau cumpăra trucuri și, cel mai important, se pot relaxa și distra. Picătura de savoare este… că noi vom fi cei care îi vom servi pe oaspeți cu băutură și trucuri. Bucureștenii sunt așteptați într-un loc al magic tricks & drinks”, declară Andrei Teașcă.

La Houdini Magic Bar (Calea Victoriei, numărul 101) vor fi organizate în diminețile zilelor de weekend workshopuri de magie pentru copii.

În acest spațiu vor fi servite băuturi care amintesc de elemente ale lumii magice.

[ SURSA ]