Ziua fermecată – 1 Iunie [obiectivbr]

Articol publicat pe: 10 iunie, 2014

Copiii şi părinţii au fost cuceriţi de 1 iunie, Ziua Copilului, de momentele artistice susţinute de Teatrul de Magie „Andrei Teaşcă” din Bucureşti. Spectacolul a fost unul interactiv, micuţii fiind cei mai încântaţi de faptul că puteau deveni mici magicieni.

Trupa Teatrului de Magie, formată din magicianul Andrei Teaşcă şi asistenta sa Cristina Strecopitov, au arătat copiilor zeci de trucuri, i-au luat şi pe unii dintre ei pe scenă, trasformându-i în mici magicieni. Cărţile de joc, simplele sfori sau mici animăluţe, toate apăreau şi dispăreau miraculos, după cum îşi dorea magicianul Andrei Teaşcă. Momentul culminant al spectacolului de magie a fost cel al cutiilor magice. Frumoasa asistentă a magicianului a intrat în cutia fantastică şi a dispărut în chip misterios. Totul s-a terminat cu bine, când, la final, a reapărut, vie şi la fel de frumoasă asistenta Cristina Strecopitov.

Spectacolul de magie a avut ieri două reprezentaţii, una la ora 11.00 şi cea de-a doua după-amiază, la 16.00. Pe parcursul celor două zile de sărbătoare pentru copii s-au desfăşurat mai multe concursuri de desene, de dans, de ghicitori şi o tombolă, rezultatele urmând să fie publicate în ziarul de mâine. Organizatorii însă ne-au asigurat că niciun copil nu a plecat fără un premiu de consolare, astfel că bucuria a fost adusă chiar de simpla participare la eveniment.

Evenimentele din Orăşelul Copiilor şi Grădina Zoologică au fost organizate de Direcţia Pieţelor.

SURSA: obiectivbr.ro