Termeni si conditii

Denumirea «Teatrul de Magie», sigla Teatrul de Magie si site-ul teatruldemagie.ro sunt marci inregistrate si nu pot fi folosite fara accept.

Teatrul de Magie nu colecteaza date cu caracter personal de la vizitatorii site-ului. Cookie-urile folosite de site sunt anonime si nu sunt folosite pentru a urmari utilizatorii sau pentru scopuri de marketing.

Definitii si Conditii generale

Teatrul de Magie isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.teatruldemagie.ro.

Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

Acest website, este disponibil public la adresa www.teatruldemagir.ro este proprietatea Teatrului de Magie.

„Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www.teatruldemagie.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.

„Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.teatruldemagie.ro

Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Teatrul de Magie, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de Teatrul de Magie prin intermediul www.teatruldemagie.ro .

Continutul www.teatruldemagie.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

Scopul www.teatruldemagie.ro este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre Teatrul de Magie si spectacolelor acestuia.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.teatruldemagie.ro , cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Exceptie de la aceasta regula sunt comunicatele de presa.

Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea „SURSA: teatruldemagie.ro”, amplasata vizibil cu link activ catre www.teatruldemagie.ro.

Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al Teatrului de Magie.

Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sutina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii www.teatruldemagie.ro au la dispozitie pagina de contact.